Zelený salát s jablky a hroznovým vínem
Saláty
Vegetariánské
Bezlepkové
INGREDIENCE
- 1 ks Bílé zelí
- 2 ks Jablka
- 120 g Jogurt bílý
- 1 ks Celer řapikatý
- 50 g Hroznové víno
- 1 lžíce Jablečný balzamikový ocet
- 2 lžička Citrónová štáva
- špetka Petrželka
- špetka Sůl
doba přípravy:30 minut
doba vaření:- minut
počet porcí / kusů:-
POSTUP
Zelí nastrouháme pomocí food processoru nebo struhadla na tenké nudličky a vsypeme ho do větší mísy. Přidáme na kostičky nakrájená jablka (i se slupkou) a nadrobno nakrájený řapíkatý celer. Do zelí vmícháme řecký jogurt, balzamikový ocet a citronovou šťávu. Salát ochutíme solí a před podáváním ho posypeme nasekanou petrželkou a rozpůlenými kuličkami hroznového vína.
0 KOMENTÁŘŮ