Těstoviny s medvědím česnekem a tuňákovo-zeleninovou směsí
Obědy a večeře
INGREDIENCE
- 100 g Těstoviny s medvědím česnekem
- 100 g Tuňák
- 150 g Fazole v rajčatové štávě
- 20 g Kukuřice
- 20 g Sušená rajčata
- 30 g Sýr
- špetka Bazalka
doba přípravy:- minut
doba vaření:- minut
počet porcí / kusů:-
POSTUP
Dáme vařit těstoviny dle návodu, mezitím si na pánvičce osmahneme sušená rajčata nakrájená na malé kostičky, přidáme kukuřici s fazolemi, chvíli podusíme, přidáme drceného tuňáka z konzervy bez šťávy, smícháme dohromady.
Na talíř podáváme těstoviny, na ně připravenou směs a posypeme bazalkou a sýrem.
0 KOMENTÁŘŮ