Řepné rizoto s kokosovým mlékem5(3)

Obědy a večeře
Bezlepkové
Veganské
Bezlaktózové

doba přípravy:- minut
doba vaření:- minut
počet porcí / kusů:-

POSTUP

Rýži nejprve pod tekoucí vodou důkladně propláchneme. Na ghí nebo kokosovém oleji si mezitím zpěníme na jemno nakrájenou šalotku, po chvíli k ní přisypeme rýži, tymián (opravdu se ho nebojte) a necháme ještě tak minutku společně zarestovat. Zalijeme jedním šálkem horkého zeleninového vývaru a necháme na mírném ohnit pod pokličkou vařit. Zatímco se vaří rýže, rozmixujeme pečenou řepu společně s kokosovým mlékem na hladké pyré.
Pokud už se vývar vyvařil a rýže je uvařená tak říkajíc na skus, přilijeme řepné pyrý a necháme opět těkutinu vyvařit. HOtové rizoto dochutíme pořádnou dávkou limetové šťávy, osolíme, opepříme a můžeme podávat!!

ŠTÍTKY:{}

0  KOMENTÁŘŮ

Pro komentování je nutné být přihlásen. Přihlašte se, prosím.

  • Nejnovější články
  • Speciální Kategorie

Všechny skvělé recepty v jedné aplikaci