Raw Cheesecake s granátovým jablkem
Zdravé mlsání
Veganské
Bezlaktózové
Bezlepkové
INGREDIENCE
- 100 g Ořechy Vlašské
- 100 g Datle sušené
- 1 lžička Vanilkový extrakt
- 3 lžíce Javorový sirup
- 200 g Kešu
- kg Banán
- 2 lžíce Kokos
- ks Granátové jablko
doba přípravy:20 minut
doba vaření:- minut
počet porcí / kusů:1
POSTUP
Korpus: Datle namočíme na chvíli do horké vody. Dáme do mixeru a společně s ořechy rozmixujeme. Směs by měla být trochu lepivá a držet pohromadě. Pokud bude moc suchá, přilijte trochu vody z datlí nebo kokosový olej. Hotovu směs uplácáme na dno formy.
Krém: Kešu ořechy necháme přes noc namočené ve vodě. Po té je rozmixujeme společně s banánem, javorovým sirupem a olejem. Krém by měl být tužší a držet tvar.
Na konec posypeme granátovým jablkem a necháme pár hodin zatuhnout v lednici.
Autor: @bettusse
0 KOMENTÁŘŮ