Mrkvová polévka s arašídovým máslem5(5)

Polévky
Veganské
Bezlaktózové
Bezlepkové

INGREDIENCE


doba přípravy:5 minut
doba vaření:15 minut
počet porcí / kusů:4

POSTUP

 V hrnci rozehřejeme řepkový olej, přidáme nadrobno nasekanou cibuli, rozetřený česnek a vše necháme chvilku restovat. Mrkev a brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na větší kusy. Mrkev i brambory vsypeme do hrnce, přidáme kari, kousek zázvoru, vše zalijeme vývarem a pod pokličkou vaříme do změknutí zeleniny. Jakmile je zelenina měkká, polévku rozmixujeme tyčovým mixérem. Do ještě teplé polévky vmícháme arašídové máslo a ochutíme ji solí a mletým chilli. Před podáváním polévku ozdobíme nasekanou petrželkou a chlebovými kruto ny.

Autor: @cookingwithsusa 

ŠTÍTKY:

1  KOMENTÁŘŮ

  • eva1259/18/2021, 10:32:42 AM

    je to dobrý nápad

  • Pro komentování je nutné být přihlásen. Přihlašte se, prosím.

    • Nejnovější články
    • Speciální Kategorie

    Všechny skvělé recepty v jedné aplikaci