Karamelizované kapustičky
Přílohy a omáčky
Veganské
Bezlaktózové
Bezlepkové
INGREDIENCE
- 500 g Kapusta růžičková
- 2 lžíce Cukr krupice
- Voda
- Sůl
doba přípravy:15 minut
doba vaření:- minut
počet porcí / kusů:-
POSTUP
Připravíme si pánev a dáme na ní 2 lžíce cukru. Zapneme plotýnku na střední plamen. Určitě nespěchejte, ať se cukr nespálí. Začne se po okrajích rozpouštět. Tak s ním míchejte. V momentě, kdy bude cukr rozpuštěný a lehce nazlátlý, tak do něj nasypeme blanšírované kapustičky. Karamel v tu chvíli ztvrdne. Zalijeme ho 0,5 dcl vody a promícháme. Mícháme, dokud se voda nevypaří. A můžeme servírovat.
0 KOMENTÁŘŮ