Kakaový bezlaktózový pudding4.8(4)

Snídaně
Veganské
Bezlaktózové

INGREDIENCE


doba přípravy:5 minut
doba vaření:- minut
počet porcí / kusů:1

POSTUP

Většinu mléka si ohřejte v kastrůlku.
Část studeného mléka si dejte stranou a rozmíchejte v něm cukr, škrob a holandské kakao.
Když se mléko bude blížit varu, přilijte k němu směs se škrobem a za stálého míchání vařte do zhoustnutí.
Jakmile je pudink hustý, odstavte ho.
Hustotu můžete případně doladit mlékem. Výsledek může být lehce ovlivněn i značkou škrobu, jakou použijete. Obecně ale platí 50g škrobu na 500ml mléka. Ozdobte tím, na co máte chuť. Autor IG: @Celiaxmoni
ŠTÍTKY:{}

0  KOMENTÁŘŮ

Pro komentování je nutné být přihlásen. Přihlašte se, prosím.

  • Nejnovější články
  • Speciální Kategorie

Všechny skvělé recepty v jedné aplikaci