Hummus z červené řepy5(3)

Přílohy a omáčky
Veganské
Bezlaktózové

INGREDIENCE


doba přípravy:10 minut
doba vaření:1 minut
počet porcí / kusů:1

POSTUP

Cizrnu propláchneme uvačíme přibližně 1 hodinu a nasypeme do mixeru. Přidáme oloupanou červenou čepu pokrájenou na menší kousky, tahini, citronovou šťávu, olivový olej, česnek, tamari omáčku, sůl a pepř. Mixujeme společně, dokud není konzistence hladká a krémová.

Hotový hummus můžeme jíst jako dip k zelenině, pomazánku na žitný chléb nebo ho přimíchat například do těstovin.

ŠTÍTKY:{}

0  KOMENTÁŘŮ

Pro komentování je nutné být přihlásen. Přihlašte se, prosím.

  • Nejnovější články
  • Speciální Kategorie

Všechny skvělé recepty v jedné aplikaci