Dýňové kari s fazolí černé oko5(3)

Obědy a večeře
Bezlepkové
Bezlaktózové

INGREDIENCE


doba přípravy:60 minut
doba vaření:- minut
počet porcí / kusů:-

POSTUP

Nejprve si den předem namočím fazoli a na druhý den uvařím do měkka dle návodu. Česnek a cibuli očistím a nakrájím na drobno. Dýni přepůlím, vydlabu dužinu a nakrájím na menší kousky. V hlubší pánvi na oleji opeču česnek, přidám cibuli a smažím 4 minuty. Přidám suché koření, promíchám a přidám dýni. Zaliji vodou a dusím na mírném ohni cca 30 minut. Změklá dýně se při míchání rozpadne na pyré, které zahustí vodu. Pokud by se vám směs nezahustila, stačí o něco déle povařit bez poklice. Na závěr vmíchám fazoli a ještě chvíli prohřeji. Podávám s chlebem a klobáskou, s rýží, indickými plackami nebo jen tak.

ŠTÍTKY:{}

0  KOMENTÁŘŮ

Pro komentování je nutné být přihlásen. Přihlašte se, prosím.

  • Nejnovější články
  • Speciální Kategorie

Všechny skvělé recepty v jedné aplikaci