Dvoubarevný koláč s meruňkami
Zdravé mlsání
Vegetariánské
INGREDIENCE
- 450 ml Acidofilní mléko
- 200 g Pohanková mouka
- 2 ks Šťastné vejce
- 20 g Stévie
- 1 lžíce Rýžový sirup
- 1 lžíce Prášek do pečiva
- 2 lžíce Kakao
doba přípravy:- minut
doba vaření:- minut
počet porcí / kusů:-
POSTUP
Acidofilní mléko smícháme s vejci, stévií a rýžovým sirupem (pokud máte raději sladší chuť, přidejte sladidla více). Nakonec do směsi vmícháme mouku promíchanou s kakaem a práškem do pečiva. Důkladně rozmícháme na hladké těsto. Polovinu těsta nalijeme do pekáčku. Do druhé poloviny vmícháme kakao a opatrně těsto nalijeme na světlou část. Můžeme použít lžíci, abychom těsto dostali všude. Spodní část ale nemusí být zakrytá doknale…docílíme alespoň krásné mozaiky. Vršek koláče poklademe meruňkami a dáme péc na 180 stupňů cca na 25 minut.
0 KOMENTÁŘŮ