Dvoubarevné ledové čokoládky
Zdravé mlsání
Veganské
Bezlepkové
Bezlaktózové
INGREDIENCE
- 1 hrnek Kokosový olej
- 1 hrnek Arašídové máslo
- 1 hrnek Med
- 1 hrnek Kokos
- 4 lžíce Kakao
- špetka Sůl
doba přípravy:- minut
doba vaření:- minut
počet porcí / kusů:-
POSTUP
V míse rozmixuji kokosový olej (nemusí být rozpuštěný), arašídové máslo, strouhaný kokos, med a špetku soli. Mixuji, dokud se vše nespojí. Půl hmoty odliji do pekáčku (silikonová forma) a rozetřu (pro snazší vyndavání můžeme vyložit folií). Umístím nádobu do mrazáku na 15 minut. Ke zbylé hmotě postupně přidávám kakao a mixuji. Hmotu naliji na ztuhlou světlou vrstvu a rozetřu. Posypu nasekanou čokoládou, strouhaným kokosem a špetkou soli a dám do mrazáku na dalších 10-15 minut. Nakrájím na kostky.
Nesnědené kostky uchovávejte v lednici, při pokojové teplotě měknou.
0 KOMENTÁŘŮ