Cizrnový salát s kapustičkami a tuňákem
Saláty
Bezlepkové
Bezlaktózové
INGREDIENCE
- 250 g Kapusta růžičková
- 1 ks Šalotka
- 1 stroužek Česnek
- 1 lžička Kmín mletý
- Sůl a pepř
- 1 plechovka Tuňák
- 1 lžička Ghí
doba přípravy:- minut
doba vaření:- minut
počet porcí / kusů:-
POSTUP
Kapustičky zbavíme svrchních lístků a necháme lehce povařit. Poté ihned scedíme a vložíme do mísy s ledovou vodou, abychom zastavili proces varu. Šalotku nakrájíme na kolečka, česnek na tenké plátky. Na pánvi necháme rozehřát ghí a zlehka na něm orestujeme šalotku. Přidáme česnek, na poloviny překrájené kapustičky a římský kmín a ještě chvíli společně restujeme.
Nakonec vsypeme uvařenou (sterilovanou) cizrnu, dochutíme solí a přepřem. Podávám s kousky tuňáka
0 KOMENTÁŘŮ