Cizrnový salát s kapustičkami a tuňákem5(3)

Saláty
Bezlepkové
Bezlaktózové

INGREDIENCE


doba přípravy:- minut
doba vaření:- minut
počet porcí / kusů:-

POSTUP

Kapustičky zbavíme svrchních lístků a necháme lehce povařit. Poté ihned scedíme a vložíme do mísy s ledovou vodou, abychom zastavili proces varu. Šalotku nakrájíme na kolečka, česnek na tenké plátky. Na pánvi necháme rozehřát ghí a zlehka na něm orestujeme šalotku. Přidáme česnek, na poloviny překrájené kapustičky a římský kmín a ještě chvíli společně restujeme.
Nakonec vsypeme uvařenou (sterilovanou) cizrnu, dochutíme solí a přepřem. Podávám s kousky tuňáka

ŠTÍTKY:{}

0  KOMENTÁŘŮ

Pro komentování je nutné být přihlásen. Přihlašte se, prosím.

  • Nejnovější články
  • Speciální Kategorie

Všechny skvělé recepty v jedné aplikaci