Chilli con carne
Obědy a večeře
Bezlaktózové
Bezlepkové
INGREDIENCE
- 1 ks Cibule
- 1 stroužek Česnek
- 1 plechovka Rajčata loupaná
- 300 g Mleté hovězí maso
- 1 hrnek Fazole červené
- 1 lžička Kmín mletý
- 2 ks Bobkový list
- 2 lžíce Koriandr semínka
- 1 lžička Skořice mletá
- 1 ks Chilli paprička
- 100 g Fazolové lusky
doba přípravy:40 minut
doba vaření:- minut
počet porcí / kusů:-
POSTUP
Na rozpálené pávnvi (použila jsem hlubokou velkou pánev), orestujeme cubilku společně s česnekem. Přidáme mleté maso a koření a opékáme tak dlouho, dohud nejsou jednotlivé kousky masa pěkne zatažené a opečené. K takto připravenému základu přilijeme loupaná račata, stáhneme plamen a necháme pod poklicí cca 30 minut dusit. Po půl hodině už by mělo být maso téměř měkké a to je ta správná chvlíle přidat červené fazole a fazolové lusky. necháme ještě cca 10 minut společně dusit. Dochutíme a můžeme servírovat!! Já zvolila basmati rýži, ale vynikající je i divoká rýže
0 KOMENTÁŘŮ