Bulgurový salát5(3)

Saláty
Veganské
Bezlaktózové

INGREDIENCE


doba přípravy:- minut
doba vaření:- minut
počet porcí / kusů:-

POSTUP

1.Sojové vločky namočíme na půl hodinky do studené vody a necháme nabobtnat. Poté slijeme a uvaříme v čisté vodě doměkka. Arašídy podrtíme v hmoždíři a dáme stranou.
2.Bulgur smícháme s 250 ml vody, okořeníme a přihodíme jeden neoloupaný stroužek česneku, který jsme trochu rozmáčkli nožem. Jakmile se směs začne vařit, stáhneme teplotu na minimum a necháme dusit. Nakonec nezapomeneme vyndat česnek.
3.Hráškové lusky, celer a rajčata nasekáme na malé kousky. Cibuli s česnekem nakrájíme na kolečka a osmahneme na oleji. Jakmile začne česnek hodně moc vonět, přidáme zbytek zeleniny s kořením a krátce orestujeme. Nakonec přesypeme do větší mísy spolu s bulgurem a sójou. Salát jemně promícháme a posypeme arašídy. Uvedené množství vystačí buď na dvě dospělácké porce, anebo na 4 svačinové skleničky.

ŠTÍTKY:{}

0  KOMENTÁŘŮ

Pro komentování je nutné být přihlásen. Přihlašte se, prosím.

  • Nejnovější články
  • Speciální Kategorie

Všechny skvělé recepty v jedné aplikaci