Brusinkový koláč s hruškamiv
Zdravé mlsání
Vegetariánské
INGREDIENCE
- 250 g Ovesné vločky
- 30 g Kakao
- 3 lžíce Med
- 1 hrnek Voda
- 400 g Šmakoun - Brusinka
- 300 g Jogurt bílý
- 2 ks Šťastné vejce
- 50 g Proteinový prášek
- 5 ks Hrušky
- špetka Badyán
- 2 lžička Skořice mletá
- 200 g Ořechy mix
- 50 g Brusinky
- 250 g Tvaroh na strouhání
doba přípravy:60 minut
doba vaření:- minut
počet porcí / kusů:-
POSTUP
Ovesné vločky rozmixuji, přidám kakao a 1 PL medu. Do směsi postupně naliji půl hrnku vody, abych mohla směs vtlačit do kulaté formy vyložené pečícím papírem. Hrušky pokrájím a povařím s trochou vody, 1 PL medu, badyánem a kouskem celé skořice. Brusinkového šmakouna nastrouhám, smíchám s vejci, jogurtem, 1 PL medu a proteinem a rozmixuji tyčovým mixerem. Tuto šmakouní směs naliji na vločky a pokladu povařenými hruškami. Vrch koláče ještě dozdobím pokrájenými lískovými ořechy, posypu sušenými brusinkami a zastrouhám tvarohem. Peču ve vyhřáté troubě na 180° C cca 35-40 min.
0 KOMENTÁŘŮ