Bezlepkové ořechové rohlíčky
Zdravé mlsání
Vegetariánské
Bezlaktózové
INGREDIENCE
- 100 g Ořechy Vlašské drcené
- 250 g Pohanková mouka
- 70 g Ghí
- 1 ks Vanilkový lusk
- 1 lžíce Med
- 1 ks Žloutek
- 1 ks Šťastné vejce
doba přípravy:20 minut
doba vaření:10 minut
počet porcí / kusů:-
POSTUP
rohlíčků, ale použít můžete libovolný tvar kovových formiček. Z těsta vždy vytvoříme menší kuličku, kterou vtlačíme do formičky, tak aby těsto vyplnilo celou její plochu. Takto připravené je skládáme a plech a dáme péct do předehřáté trouby na 160 stupňů. Pečeme přibližně 10 minut do zezlátnutí. Hotové, ještě teplé rohlíčky vyklopíme z formiček.Po upečení nechte rohlíčky ideálně týden dva na chladném místě odležet. Pak už se do nich můžete s chutí pustit. Skvělé jsou jen tak samotné, ale pokud by na vás byly málo sladké, obalte je v moučkovém cukru nebo slepte oříškovým máslem a marmeládou. Autor:@maryskitchenlove
0 KOMENTÁŘŮ